Neocodex Oy

Two engineers standing by freight containers on a large commercial dock discussing shipping logistics together

Neocodex - intohimona

prosessien tehokkuus

NeoCodex Oy on teollisuuden tiedonkeruuseen ja raportointiin sekä alihankintana tehtävään ohjelmistokehitykseen erikoistunut asiantuntijayritys.

Pyrimme toimimaan asiakas- ja yhteistyökumppaneidemme kanssa läheisessä yhteistyössä, löytääksemme parhaat ratkaisut asiakkaitemme sen hetkisiin tarpeisiin.

Yhtiöllämme on toimipisteet Varkaudessa ja Kuopiossa.

IT-palveluja teollisuuden tarpeisiin

Useiden vuosien kokemus prosessitiedon analysointi- ja visualisointijärjestelmistä on kartuttanut vahvan osaamisen asiakkaiden tarpeita vastaavien järjestelmien suunnitteluun, toimitukseen ja ylläpitoon. AWR Desktop moduleilla toteutamme raportoinnin, analyysilaskennat ja prosessinäytöt jo käytössä oleviin sekä uusiin prosessitietojärjestelmiin.

Tarjoamme Wonderware InSQL Historian, Active Factory ja InTouch myynnin, asennukset ja ylläpidon. Teemme myös räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelumme kattavat suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon. Katso lisätietoja sivulta Palvelut ja osaaminen.

Engineer working at alternative renewable wind energy farm - Sustainable energy industry concept

Arvomme

Innovatiivisuus

Pyrimme ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoamme sekä toimintaamme asiakkaidemme arvojen ja tarpeiden mukaisesti. Pyrimme tunnistamaan toimintaympäristömme keskeiset ilmiöt ja kehityssuunnan sekä hyödyntämään kokemustamme prosesseissamme. Investoimme jatkuvasti yrityksemme kehitykseen ja niihin järjestelmiin, jotka tukevat liiketoimintaamme.

Toimintamme laatu

Pyrimme tuottamaan palveluita ja tuotteita, jotka vastaavat ja vieläpä ylittävät asiakkaidemme odotukset. Pyrimme sitoutumaan asiakkaamme kanssa sovittuihin laatu-, ympäristö- ja tulostavoitteisiin. Toimintaympäristömme muuttuvat jatkuvasti ja pyrimme tunnistamaan muutokset ja mukautumaan niihin. Pienenä yrityksenä voimme ketterästi mukautua ja reagoida uusiin haasteisiin.

Asiakastyyty­väisyys

Asiakkamme on tärkein moottorimme toiminnassamme. Tulevaisuutemme riippuu siitä, kuinka hyvin onnistumme tuomaan asiakkaillemme lisäarvoa ja menestystä.

Vastuumme

Ymmärrämme, että tuotteemme ja palvelumme ovat osa asiakkaamme tuotetta tai tuotantoprosessia, joten pyrimme tekemään vastuullisesti oman työmme mahdollisimman hyvin. Tunnemme vastuuta työtekijöistämme, ympäristöstämme ja yhteistyökumppaneistamme.